Fredag den 21.6.2024 løb den traditionsrige afslutning af stablen i Gul planet. At afslutte sin børnehavetid, og starte i skole er ganske stort for vores femårige børn, og ikke mindst forældre, og alle sejl er sat til på denne dag. Børnene glæder sig i god tid, og forarbejdet for personalet op til dagen er stort. Som altid starter dagen med fælles morgenbord, og herefter blev der pakket tasker og alle børn stod klar til at trave mod Rønninge naturlegeplads. I løbet af dagen blev der sunget farvel, delt mapper og roser ud, og leget. Uden mad og drikker dur igen af os, så der var selvfølgelig også både pølser med brød, lidt slik til den søde tand og masser af væske.

Efter maden, fik vi besøg af brandbilerne og det var godt at der var pakket håndklæder ned i taskerne, for de store slanger blev rullet ud, og alle havde mulighed for en dukkert 😊

Sidste på dagen, fik vi besøg af forældrene, der medbragte alt godt til det store ”sønderjyske kaffebord” og der var ingen der gik lækkersultne fra den store afslutningsdag i Gul planet.

 

God sommer ønsker til alle fra Gul planet 😊