MYRETUEN

Anette Larsen

Pædagogisk leder
anl@kerteminde.dk
Tlf: 24 91 94 26

Velkommen til Myretuen

Myretuen er opdelt i små områder. Vi har et sanseområde med spejl og forskellige kasser til sanseoplevelser og søjler med glimmer. Der er 2 spiseområder på stuen, hvor børnene sidder, når vi spiser. Der er et hjørne med lille køkken, hvor man kan lege cafe og kokkerere, eller putte dukken i dukkevognen. Vi har et hjørne med biler og LEGO, som er lidt afskærmet med en lille rumdeler. Vores ekstra rum vil blive indrette til motoriske udfoldelser og med store puder, hvor man kan slappe af eller kigge i bøger

 

Dagsrytmen i Vuggestuen

Kl. 6:15 Børnehuset Nymarken åbner – Børnene mødes i fællesrummet og spiser morgenmad.

Kl. 7.15 Vuggestuen børnene går ind på stuen. Der er stille aktiviteter mens vi tager i mod børnene.

ca. 9:00 Spiser vi formiddags mad og synger et par sange. Derefter tager vi en cykeltur, går på legepladsen eller har en kreativ aktivitet. De børn der har brug for en formiddagslur får det.

ca. kl. 11:00 Frokost (madpakker skal være spiseklar det vil sige maden skal være skåret ud og klar til spisning. Børnene får serveret vand til måltiderne. Hvis jeres barn stadig får flaske inden lur, skal dette selv medbringes om morgenen, drikkeklar og med navn på.

Vi ser gerne at de er vænnet af med at bruge flaske i dagtimerne med mindre de er under 12 måneder.)

ca. kl. 11.30 Børnene bliver puttet i krybberne ude eller inde, alt efter hvornår børnene vågner bliver de tilbudt deres eftermiddags mad og alt efter vejret er der leg ude eller inde.

Kl.16:35 Børnehuset lukker – fredag dog 16:00

Personale på Myreturen

Maria Eriksen

Pædagog
mge@kerteminde.dk

Signe Jacobsen

Pædagogmedhjælper
sija@kerteminde.dk